Slideshow Video

• Poznávát
    • Hrady a zřiceniny
    • Zámky
    • Kostely (a sakrální stavby)
    • Muzea a galerie

České středohoří

Způsob dopravy:

Zobrazit Vyčistit filtr

V národním parku končí dočasná omezení kvůli hnízdění

České Švýcarsko, 31. 7. 2013 – K poslednímu červencovému dni končí v národním parku České Švýcarsko veškerá dočasná omezení vstupu, která správa parku každoročně vyhlašuje kvůli ochraně hnízdišť zvláště chráněných sokolů stěhovavých, výrů velkých a čápů černých.

Nenápadní pomocníci udržují řeku čistou od odpadů

České Švýcarsko, 24. 7. 2013 – Sedm příznivců geocachingu se v sobotu, 20. července 2013 sešlo, aby pokračovali v úklidu říčky Kamenice od naplavených odpadů.

Děti oslaví Evropský den parků

České Švýcarsko, 22. 5. 2013 – Evropský den parků oslaví děti z regionu národního parku České Švýcarsko v sobotu, 25. května. Správa parku ve svém krásnolipském sídle již tradičně připravuje odpolední akci, během které děti mohou soutěžit, vyzkoušet své dovednosti na lanové překážkové dráze nebo zhlédnout pohádku o Smolíčkovi v podání loutkového divadla Na cestě.

Sanace skály ve Hřensku oficiálně ukončena

Hřensko, 21. 5. 2013 – Správa Národního parku České Švýcarsko dnes ve Hřensku převzala od firmy ARCADIS Geotechnika a.s. sanovaný skalní objekt, který od konce roku 2010 komplikoval dopravu na mezinárodní silnici I/62.

Zahájení turistické sezony v Ústeckém kraji a křest druhého čísla magazínu Brána na lodi Porta Bohemica

Se začátkem turistické sezony se pojí každoroční křest nového čísla magazínu Brána, který příznačně proběhl začátkem týdne na palubě turistické lodi Porta Bohemica.

Stránka 11 z 12
Výsledky 51 - 55 z 57