Provozovatelka restaurace Pamplona Věra Bauerová pokračuje v rodinné tradici svých prarodičů, manželů Mošničkových z Libochovic, kteří byli ve své době vyhlášenými mistry v oboru gastronomie. Pamětníci dodnes vzpomínají na doby kulturního střediska U tří Lip a Hotelu Černý Orel.
Vyučila jsem se v oboru mých prarodičů a mou snahou je navázat na tradici starých mistrů kuchařů sloučením s moderní gastronomií. Svou první praxi a cenné zkušenosti jsem získávala s otevřením restaurace Pod Zámkem (Zlatý Zajíc) v Libochovicích v letech 1995/96. Po mnoho let jsem sbírala zkušenosti a síly v tomto odvětví pokračovat.
V roce 2005 jsem konečně mohla sama otevřít svoji první restauraci Pamplona (kterou mám v pronájmu). Dnes se snažím zúročit nabyté zkušenosti v přípravě hotových a minutkových jídel se specializací na studenou kuchyni. V neposlední řadě pečení slavnostních dortů, zákusků a koláčů.