Rozsáhlý jídelní lístek obsahuje řadu chutných specialit, ať už jde o předkrmy (například carpaccio classico či výběrová parmská šunka s mozzarelou z bůvolího mléka), polévky (rajčatová a minestrone), saláty (doporučujeme tradiční insalata Caprese), těstoviny (mimo jiné tagliatelle s orestovanými kousky lososa a smetanovou omáčkou, spaghetti s boloňským masovým ragú či penne s tuňákem, čerstvými rajčaty a sýrem pecorino), zapékané těstoviny, risotta (například s houbami a parmazánem nebo s mořskými plody, česnekem a parmazánem), Restaurace Galera Rumburk (tradiční Margherita, Cappricciosa a Quattro formaggi a mnoho dalších), masové pokrmy (například biftek z hovězí svíčkové s grilovaným chřestem nebo marinovaná vepřová žebírka podávaná s česnekovým pizza chlebem a dresinkem ze zakysané smetany) či ryby.